Έξυπνο σπίτι

 Ένα έξυπνο είναι ένα σπίτι που έχει κατασκευαστεί και λειτουργεί με έξυπνο τρόπο γι΄ αυτό και είναι : 

  • ζεστό
  • χωρίς υγρασία
  • άνετο
  • με φυσικό φως      
  • ασφαλές       
  • αποτελεσματικό      
  • υγιεινό       
  • οικολογικό

 

Ένα έξυπνο σπίτι προσφέρει σε εσάς και την οικογένεια σας ένα ζεστό και υγιεινό περιβάλλον.

Το να ζείτε σε ένα έξυπνο σπίτι, δεν χρειάζεται να σας κοστίσει πολύ, ενώ συμβάλλει στην εξοικονόμηση.

Η Under Construction βλέπει μακροσκοπικά όταν δημιουργεί άνετα υγιεινά υψηλής  ενεργειακής απόδοσης κτίρια.
Εάν κτίζετε ένα νέο σπίτι ή αναβαθμίζετε ενεργειακά το υπάρχον, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με συμβουλές ειδικών, 
προϊόντα και ολοκληρωμένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών.
 

Έξυπνο σπίτι – Βασικά Χαρακτηριστικά:

Αποδοτική θέρμανση: Η θέρμανση καταναλώνει το 60 % της ενέργειας που χρησιμοποιείται στο μέσο ελληνικό νοικοκυριό. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί ανάλογα με τη σωστή χρήση θερμομόνωσης, διπλών υαλοπινάκων και του κλίματος. Μερικοί από τους τρόπους μείωσης του ενεργειακού κόστους περιλαμβάνουν την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, αντλιών θερμότητας, ενεργειακού τζακιού κ.ά. Διαθέστελίγο από τον χρόνο σας για να για να συζητήσουμε ποιες επιλογές ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας σπίτι.

Μόνωση: Η μόνωση είναι μια σημαντική πτυχή του καλού ενεργειακού σχεδιασμού. Τα υφιστάμενα κτίσματα έχουν ελάχιστες ή και μηδενικές προδιαγραφές θερμομόνωσης. Οι σύγχρονες λύσεις θερμομόνωσης μπορούν να μειώσουν δραστικά το κόστος κατανάλωσης ενέργειας. Η μόνωση κρατά τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και για την εξοικονόμησης ενέργειας.

Ζεστό νερό χρήσης: Ηλιακά συστήματα και αντλίες θερμότητας ζεστού νερού είναι δύο από τις πολλές επιλογές για τη θέρμανση του νερού στο σπίτι σας με φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους .Η Under Construction μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας. Η σωστή επιλογή προσφέρει μειωμένη έως και κατά 70% των εξόδων θέρμανσης ζεστού νερού.

Ηλιακά συστήματα ζεστού νερού χρήσης: Ανάλογα με το πού ζείτε, το κατάλληλο ηλιακό σύστημα μπορεί να παρέχει μέχρι και 50-75% των αναγκών σε ζεστό νερό σας. Θα δείτε συνήθως μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας το καλοκαίρι από το χειμώνα, λόγω της μεγαλύτερης ηλιοφάνειας.